Tuesday, February 15, 2022

On valitettavaa kun ryssäläisen imperialismin = isovenäläisyyden kusetus on laskeutunut kansamme kasvoille kuin kusinen tukahduttava harso, estäen selkeän näkyvyyden historiallisen Ryssän pahuudesta suomensukuisille Iivana Julmasta alkaen

Yhteiskuntakriitikko tamperelainen ajattelija suursuomalainen Seppo Lehto julistaa sanaa vedoten ajattelemaan niin maahanmuuton kuin islamisaation sekä ryssäläisyyden kustannuksia yhteiskunnallemme.

Liian monet unohtavat miehittäjä-Ryssän edelleen loisivan itsenäisen Suomen alueilla riistäen ko miehitettyjen alueidemme tuotot itselleen Barentsinmeren maakaasu- ja öljykentistä Karjalan metsä- ja mineraalivarantoja myöden.

On valitettavaa kun ryssäläisen imperialismin = isovenäläisyyden kusetus on laskeutunut kansamme kasvoille kuin kusinen tukahduttava harso, estäen selkeän näkyvyyden historiallisen Ryssän pahuudesta suomensukuisille Iivana Julmasta alkaen, jolloin moskovan oblasti tuli naapuriksemme aloittaen elintilamme kaventamisen väestö- ja alueryöstöineen Nevansuistoja Karjalaa myöden.

Esimerkkejä riittää missä on syytä varoa tyhmän kansan ajatuksen toimivuutta lain. Esim: Oikeusministeriön vaalijohtaja jättäisi Nato-päätöksen vain eduskunnan päätettäväksi. Se on ainoa oikea tapa. Suomen kansa on osoittautunut olevat tyhmempää kuin muu Baltia (Eesti, Latvia, Liettua, Puola, mitkä on luettu historiassa kaikki osaksi Baltiaa, kuten Suomikin).

Itse en alistaisi päätöstä edes eduskunnalle, vaan se pitäisi olla kuten UKK:n aikaan pelkällä presidentin päätöksellä mahdollista.
 
Ukraina ja Ryssän miehitysjoukot alueella ja lähialueilla 22.1.2022Eduskuntakin koostuu toinen toistaan tyhmemmistä kommareista ja miehittäjä-Ryssän perseennuolijoista, jotka eivät ymmärrä olevansa vain pelkkiä miehittäjä-Ryssän koiria. Vaikka stasi-Tiusanen kuoli niin edelleen on vakaumuksellisiksi jopa "stalinisteiksi" julkisesti tunnustauneita anna kontulan tapaan muitakin (vasemmistoliitto = Skp:n perinnejärjestö).

Ryssään ei pidä luottaa, Ryssän Krimin ja itäisten Ukrainan osien ryöstö ja miehitys 2014 kertoo mitä on "Luottamus", kuten sovjet-aikaankin:

Ryssän valtiosopimusrikkomukset Ukrainaa vastaan
Ajan Suunnan päätoimittaja

-----------------------

Taustaa aatoksille, missä yhteydessä hyvä aktivoitua muistamaan, vaihtoehtoja on:

Kuntavaalit eduskuntavaalit eurovaalit Tampere kuntavaali-, eduskunta-, ja eurovaaliehdokkaana valkoisen tulevaisuuden asialla Lehto Seppo yhteiskunnallinen herättelijä vaikuttaja kansallismielinen vaihtoehto desanttien ja väestövaihtoa ajavien kommarikokoomuslaisten sijaan.

Herätkää muuten käy huonosti tai jopa pahemmin ;) Sitä saa mitä tilaa pätee tässäkin.

-----------------------
-------------------------------------------

No comments:

Post a Comment